قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

وجود بیش از ۱۱ هزار ساختمان درخطر در تهران

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: تقریباً بالای ۱۱هزار ساختمان در خطر داریم که تغییر کاربری دادند و منازل مسکونی را سوله و انبار کردند؛ آن هم در کوچه‌هایی که قابلیت امدادرسانی ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ قدرت‌الله محمدی؛ مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران در برنامه تهران ۲۰ در خصوص آتش‌سوزی خیابان مولوی اظهار کرد: متأسفانه با توجه به حجم اجناسی که به‌صورت انباشته‌شده در این انبار ۳۰۰۰ مترمربعی دپو شده بود، حدود ۶ ساعت است که آتش‌نشانان درگیر اطفاء و لکه‌گیری هستند که باتوجه به حجم اجناس ممکن است تا صبح طول بکشد.

محمدی تصریح کرد: حادثه فوتی نداشته است، اما این حریق مملو از وسایل پلاستیکی بود که اثرات این اتفاق که مسموم‌کننده بود و شاید خودش را برای نیرو‌های من تا ۵ سال آینده نشان ندهد.

وی گفت: این ساختمان جزو ساختمان‌های پرخطری بود که در رصد نظارت ما بوده و بیش از ۵ بار اخطار گرفته است، اما جزو ۹۵ ساختمان نبوده است. ساختمان‌های ناایمن به پنج گروه تقسیم می‌شوند و این ۹۵ ساختمان جزو گروه بسیار پرخطر هستند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران ادامه داد: در آخرین اخطار ۲۳ اسفند سال گذشته دستورالعملی به این ساختمان دادیم، البته این ساختمان اولین نیست و آخرین هم نخواهد بود.

وی افزود: تقریباً بالای ۱۱ هزار ساختمان درخطر داریم که تغییر کاربری دادند و منازل مسکونی را سوله و انبار کردند؛ آن هم در کوچه‌هایی که قابلیت امدادرسانی ندارند.

محمدی خاطرنشان کرد: در بیش از ۴ منطقه تهران مانند مناطق ۱۲، ۱۱، ۱۵ و ۱۶ از این دست ساختمان‌ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه "ما یک به یک کوچه‌ها را برای شناسایی ساختمان‌های ناایمن رصد کردیم و به آن‌ها اخطار دادیم"، گفت: دستگاه‌های دیگر نیز باید کمک کنند و اگر مالکین تمکین نکردند از طریق برخورد قضایی اقدام کنند. اعلام لیست ۹۵ ساختمان مشکلی ندارد.

محمدی تأکید کرد: باید هزینه را برای چنین افرادی بالا ببریم. برای همین ساختمان نیز از دستگاه قضایی خواستیم که اعلام جرم کند.

وی گفت: ما ضابط قضایی نیستیم و دستمان بسته است و برای این ساختمان‌هایی که عدم تمکین می‌کنند جرم‌انگاری نشده است. /تسنیم

ارسال نظر